Pravila privatnosti

Impuls Analitika d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Vinec 16, OIB: 73502674438 (u daljnjem tekstu „Impuls Analitika“) ističe važnost Vaše privatnosti i sigurnosti osobnih podataka. Korištenjem ove Web stranice te prihvaćanjem Pravila privatnosti i Web kolačića dajete suglasnost da se Vaši osobni podaci prikupljaju te daljnje koriste i obrađuju. Ova Pravila privatnosti pisana su s ciljem transparentnosti i zakonitosti naše djelatnosti i usluga kao i usklađivanja s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU, 2016/679) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN, 42/2018).

Za svaki podatak prikupljen od korisnika poduzimaju se sve razumne tehničke i organizacijske sigurnosne mjere s ciljem zaštite od neovlaštene ili nezakonite obrade, gubitka, uništenja ili oštećenja podatka. Preporučamo da povremeno provjerite Politiku zaštite osobnih podataka kako bi bili upoznati s mogućim izmjenama u istoj.

Koje Vaše podatke prikupljamo i koja je svrha toga?

Impuls Analitika putem odjeljka Web stranice „Kontakt“ odnosno „Kontaktirajte nas“ koji se koriste u svrhu upita o našim uslugama i mogućoj suradnji prikuplja Vaše osobne podatke poput Imena i prezimena, e-mail adrese te tvrtke u kojoj ste zaposleni. Ako ne želite pružiti obvezne podatke za aktivnost koja ih zahtijeva neće Vam biti dopušteno uključivanje u tu aktivnost.

Također, korištenjem Web kolačića u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva automatski dajete suglasnost za prikupljanje podataka kao što su određene preferencije te Vaša IP adresa.

Upotreba podatkovnih datoteka Web stranica odnosno Web kolačića standardni je postupak kod većine Web stranica koji u pravilu ne prikupljaju Vaše osobne podatke, ali omogućavaju prilagođenu uslugu. Dostupnošću uvida u Vaše podatke dobivene Web kolačićima pratimo način upotrebe naše stranice od Vaše strane kako bi po mogućnosti prilagođavali našu stranicu što boljem i jednostavnijem budućem korisničkom iskustvu.

Ako Vas zanima više informacija vezano uz Web kolačiće i kako ih kontrolirati unutar pretraživača posjetite stranicu: https://allaboutcookies.org/how-to-manage-cookies.

Također, koristimo Google Analitiku kako bismo mjerili promet na našoj stranici. Google ima svoja određena pravila o privatnosti. Ako ne želite biti dio praćenja od strane Google Analitike, posjetite Google Analytics opt-out stranicu.

Vaša prava

Nositelj podataka ima sljedeća prava:

• Pravo na informaciju – podrazumijeva da imate pravo znati obrađuju li se Vaši privatni podaci; koji podaci su skupljeni, odakle se dobivaju i zašto se i od strane koga obrađuju.

• Pravo na pristup – podrazumijeva da imate pravo da pristupite podacima skupljenim o Vama i od Vas. To uključuje i pravo na zahtjev i dobivanje kopije skupljenih Vaših osobnih podataka.

• Pravo na ispravku – podrazumijeva da imate pravo da zatražite ispravku ili brisanje Vaših osobnih podataka koji su netočni ili necjeloviti.

• Pravo na brisanje – podrazumijeva da u određenim okolnostima možete zatražiti brisanje Vaših privatnih podataka iz naših zapisa.

• Pravo na ograničavanje obrade – podrazumijeva da ako se određeni uvjeti ispune, imate pravo ograničiti obradu Vaših osobnih podataka.

• Pravo na prigovor na obradu – podrazumijeva da u određenim slučajevima imate pravo na prigovor na obradu Vaših osobnih podataka, na primjer u slučaju direktnog marketinga.

• Pravo na prigovor na automatsku obradu – podrazumijeva da imate pravo na prigovor na automatsku obradu, uključujući profiliranje; i da ne budete predmet odluke zasnovane isključivo na automatskoj obradi. Ovo pravo možete iskoristiti kada god postoji ishod profiliranja, koji prouzrokuju pravne efekte koji se Vas tiču ili se djelomično odnose na Vas.

• Pravo na prijenos podataka – imate pravo nabaviti Vaše osobne podatke u format koje uređaj može čitati ili ako je to izvedivo, direktan transfer jednog obrađivača na drugi.

• Pravo na podnošenje žalbe – u slučaju da odbijemo Vaš zahtjev, garantiran pravom na pristup, dostavit ćemo Vam razlog zašto se to dogodilo. Ako niste zadovoljni kako se prema Vašem zahtjevu odnosi, molimo Vas da nas kontaktirate.

• Pravo na pomoć nadzornog tijela – podrazumijeva da imate pravo na pomoć od strane nadzornog tijela i pravo na druga pravna sredstva, kao što je zahtjev za naknadu štete.

• Pravo na povlačenje suglasnosti – imate pravo da povučete bilo koju suglasnost na obradu osobnih podataka.

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe, osim ako važećim propisima nije za pojedinu svrhu predviđeno duže vrijeme čuvanja.

Voditelj prikupljanja i obrade Vaših podataka

Voditelj prikupljanja i obrade Vaših podataka je Impuls Analitika. Ako u bilo kojem slučaju smatrate da su na neki način Vaša prava na privatnost prekršena ili ako imate bilo kakva pitanja vezana uz korištenje i obradu Vaših podataka kontaktirajte nas na e-mail adresu: info@impulsanalitika.eu putem koje ćemo Vam rado pomoći s bilo kakvim problemom vezanim uz Vaše osobne podatke.

Također, samo Impuls Analitika ima pristup Web kolačićima s naše stranice, te ne postoji razmjena informacija o Vašim osobnim podacima s nikakvim trećim osobama niti s neovlaštenim osobama (ne uključujući pravne osobe i ovlaštene partnere povezane s Impulsom Analitikom u pouzdanom poslovnom odnosu).

Impuls Analitika logo
73502674438
Politika privatnosti
IMPULS Analitika 2023.