Naše usluge

Priprema projekata za EU i nacionalne poticaje

Priprema i provedba financiranja iz EU fondova važan su alati za postizanje različitih ciljeva i politika Europske unije te za podršku razvoju i napretku. Međutim, važno je naglasiti da se proces prijave i upravljanja EU fondovima može pokazati izazovnim i zahtijeva stručnost, pa je važno uložiti resurse u pravilnu pripremu i provedbu projekata kako bi se osiguralo uspješno iskorištavanje tih sredstava. Upravo takvu uslugu Vam mi omogućavamo.

paper and magnifying glass illustration

Porezne olakšice temeljem zakona o poticanju ulaganja

Priprema projekata za porezne olakšice temeljem Zakona o poticanju ulaganja može biti izuzetno važna za poduzeća koja žele iskoristiti pogodnosti koje ovaj zakon nudi. Kvalitetna priprema projekta za porezne olakšice zahtijeva analizu, planiranje resursa što donosi značajne financijske i strateške koristi poduzeću.

Financiranje

Svaki izvor financiranja može imati svoje posebne zahtjeve i procedure, pa je važno pažljivo proučiti uvjete i zahtjeve svakog izvora prije nego što se prijavljujete za financiranje Vašeg projekta. Surađivanjem sa stručnjacima naše konzultantske tvrtke osiguravate da su Vaša dokumentacija i prijavljivanje potpuno usklađeni s potrebama i zahtjevima izvora financiranja.

illustration, papers

Javna nabava

Javna nabava je kompleksan proces koji zahtijeva stručno znanje i iskustvo, ona je regulirana nizom pravnih propisa na nacionalnoj i europskoj razini. Naša tvrtka Vam može pomoći osigurati da postupci javne nabave Vašeg poduzeća bude u skladu s važećim propisima. Možemo Vam pomoći da poboljšate učinkovitost i transparentnost te povećati konkurentnost koja može dovesti do boljih ponuda. Svojom stručnošću i iskustvom nudimo kvalitetno savjetovanje, edukaciju oko priprema ponuda i pomoć u sudjelovanju postupcima javne nabave, kao i praćenje i nadzor postupaka javne nabave

Optimizacija poslovnih procesa

Cilj optimizacije je poboljšati učinkovitost, kvalitetu i brzinu poslovnih procesa, što može dovesti do povećanja učinkovitosti, profitabilnosti i konkurentnosti. To sve može pomoći Vašem poduzeću da bude konkurentnije i uspješnije u dugoročnom razdoblju. Dobro izvedena optimizacija poslovnih procesa može imati značajan pozitivan utjecaj na poslovanje Vašeg poduzeća, a to je i naš cilj koji želimo postići uporabom pravih alata i tehnika kroz kontinuirani proces s provjerama učinkovitosti.

Vođenje projekta

Možemo Vam pružiti niz prednosti u vođenju Vašeg projekta. Pružamo savjete i smjernice za uspješno vođenje projekta, pogled na probleme, pomoć u njihovom identificiranju te formiranju rješenja. Nudimo pristup najnovijim tehnologijama i metodologijama koji pomažu u poboljšanju učinkovitosti projekta, stručnost i iskustvo, neovisnost, objektivnost te daljnju podršku nakon završetka projekta. Važno je da se projekt, kako bi bio uspješan, kvalitetno isplanira, realizira te implementira odnosno pomno prati od početka do kraja. Upravo to Vam mi nudimo.

Održivo poslovanje i zelena tranzicija

Za poduzeća, usvajanjem zelene tranzicije i održivog poslovanja donosi prednosti poput povećanja profitabilnosti, povećanje konkurentnosti i poboljšanje reputacije, jer održivi proizvodi i usluge kao dio društvene odgovornosti prema okolišu postaju sve bitniji u današnjem društvu, a poduzeća koja ih nude imaju prednost na tržištu. Neki od načina i aktivnosti s kojima se Vaše poduzeće može prilagoditi održivom razvoju i zelenoj tranziciji su uspostavljanje održivih ciljeva i politika usklađenih s Vašim poslovanjem, ulaganje u održive tehnologije i prakse koje će pomoći da se smanji utjecaj na okoliš te izgradnja održive kulture koja promiče održivost u svim aspektima poslovanja.

Networking i poslovno povezivanje

Networking može pomoći poduzeću da proširi svoju mrežu kontakata, identificira nove poslovne prilike i stvori vrijedne veze s drugim ljudima u industriji. Također, usredotočen je na izgradnju odnosa s drugim poduzećima putem društvenih mreža ili drugih online platformi. Networking je ključan za poslovni uspjeh jer pruža pristup znanju, potencijalnim partnerima i financiranju te omogućuje validaciju poslovnog modela i pridobivanje novih kupaca, odnosno širenje na nova tržišta.

Zastupanje na stranom i domaćem tržištu

Na temelju naše analize tržišta, Vaše poduzeće će biti u mogućnosti donijeti informirane odluke o tome kako najbolje pristupiti ciljanom tržištu. Pomažemo Vam identificirati poslovne prilike, uključujući nove proizvode ili usluge koje bi se mogle ponuditi na hrvatskom ili stranom tržištu i poboljšati razumijevanje određenog tržišta te smanjiti rizik od neuspjeha na ciljanom tržištu.

Impuls Analitika logo
73502674438
Politika privatnosti
IMPULS Analitika 2023.